Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Colofon

Initiatiefnemers:
Lansingerland Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Business Plaza Nederland biedt met Lansingerland Business Plaza alle ondernemers uit Lansingerland een platform om zich te profileren.

Doel Lansingerland Business Plaza:
Het doel van Lansingerland Business Plaza is om ondernemers uit Lansingerland GRATIS een platform te bieden  om zich te profileren. Op Lansingerland Business Plaza zijn alle economisch actieve bedrijven in Lansingerland vindbaar. Op Lansingerland Business Plaza zal altijd actuele informatie te vinden zijn die interessant is voor ondernemers uit Lansingerland. De redactie streeft ernaar om alle informatie zo optimaal mogelijk te verstrekken. 

Redactie:
De redactie voor deze website wordt gevormd door Lansingerland Business Plaza. Wilt u redactie aanleveren? Klik dan hier.

Techniek:
Het design en de implementatie van deze website is in het voorjaar van 2013 verzorgd door Webgiants  te Capelle aan den IJssel.

Compatibiliteit:
De website is ontworpen om bekeken te worden met Internet Explorer versie 9 en hoger en op Firefox versie 3 en hoger. Het is mogelijk om de website met andere browsers te bekijken maar niet in alle browsers wordt de lay-out optimaal weergegeven of is niet alle functionaliteit beschikbaar.

Members en partners van Lansingerland Business Plaza

  • Hinloop Klene
  • Uw logo hier
  • Rensen
  • HKS
  • uw banner hier
  • Berkel
Profiteer van de voordelen als member van Lansingerland Business Plaza Meld u nu aan